O firmi

Kompanija je osnovana 1992.

“Kostić promet” je domaća firma, osnovana 1992. godine, sa sedištem u Čačku. Proizvodni program firme obuhvata široku lepezu betonskih elemenata – ploča, ivičnjaka, blokova, prstenova namenjenih uređenju privatnih dvorišnih površine i vrtova, ali i zahtevnijih javnih površina kao što su pasaži, trotoari, trgovi apartmanska i stambena naselja, kao i javnim komunalnim službama.

Oprema za proizvodnju je uvezena iz Nemačke, poznatog proizvođača građevinskih mašina “Zenith”.

Proizvodni pogon firme “Kostić promet” lociran je 140km od Beograda, u naselju Konjević, nadomak Čačka.

Misija

Naša misija u kompaniji Kostić Promet DOO je posvećena pružanju vrhunskih proizvoda i usluga koje nadmašuju očekivanja naših klijenata. Posvećeni smo integritetu, inovacijama i održivosti kako bi postali prepoznatljivo ime u građevinskoj industriji.

Nastojimo da unapredimo kvalitet života kroz stvaranje prostora koji su ne samo funkcionalni, već i estetski zadovoljavajući. Naša misija obuhvata obezbeđivanje proizvoda visokog kvaliteta koji pružaju dugotrajne performanse i istovremeno doprinose zaštiti životne sredine.

Kostić Promet

Misija

Vizija

Želimo inspirisati arhitekte, dizajnere i izvođače radova da vizualizuju i ostvare svoje najambicioznije projekte uz pomoć naših proizvoda. Želimo biti sinonim za inovaciju, estetiku i dugotrajnost, postavljajući nove standarde u građevinskoj industriji.

Proizvodi